γιατί επιλέγω blogspot


το πρότυπο wordpress είναι ότι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα. .
δεν ειναι απλως ενα προτυπο για να στησεις ενα απλο ατομικο blog, εχει ολες τις απαραιτητες προυποθεσεις για να στησεις ενα πραγματικο site. .
τα widgets τους ειναι απιθανα .  τα template ακομα καλυτερα. . . υπαρχουν πραγματικα επαγγελματικα site τα οποια βγαζουν απιθανα χρηματα και δουλευουν με το συγκεκριμμενο προτυπο. .
μεχρι εκει ολα τελεια. . αλλα το θεμα ειναι οτι ολα αυτα δεν ισχυουν για το wordpresss.com.
ναι ναι ετσι ακριβως . . ενω ειναι απιθανο το προτυπο ολα αυτα τα καλουδια μπορεις να τα χρησιμοποιησεις στην εκδοση wordpress.org την οποια κατεβαζεις βέβαια τζάμπα αλλά την ανεβάζεις σε δικό σου χώρο . . χώρο βέβαια τον οποίο αναγκαστηκά πληρώνεις.
και κάπως έτσι τελείωσε η σχέση μου με το συγκεκριμένο πρότυπο.

και κάπου εδλω ξεκινάει η σχέση μου με το blogspot. . είναι τραγικό . . είναι απαράδεκτο . . εόναι εντελώς άχρηστο.. . είναι πανεύκολο στην χρήση αλλά είναι για περιορισμένη χρήση.

αλλά έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. .. . δέχεται διαφημίσεις. . . ότι θέλεις βάζεις. . δεν σε ρωτάει για τίποτα . .δεν λογοκρίνει τίποτα. . . .

και επίσης . . δέχεται αλλαγές τις οποίες θα πίστευε κανείς πως είαι ανεπίτρεπτες. . για παράδειγμα την αφαίρεση της μπάρας πάνω απο το site. . κι όμως και να το κάνεις δε σε ενοχλεί κανείς . . .

Σχολιάστε