ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – Πασιατάς Αλέξανδρος


  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

15/9/2010

Πασιατάς Αλέξανδρος
* Δούσμανη 15 Θεσσαλονίκη, T.K. 54644
Θεσσαλονίκης 37 Αξιούπολη Κιλκίς, Τ.Κ. 61400
ΤΗΛ: 2310/858198 (Θεσσαλονίκη), 23430/32416 (Αξιούπολη)
ΚΙΝ: 6972883799
E – MAIL: alexandrospasiatas@gmail.com

 

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 07-07-1986.

Μεγάλωσε στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο Νομού Κιλκίς, από όπου και κατάγεται.

Ο πατέρας του Νικόλαος Πασιατάς είναι Πολιτικός Μηχανικός ενώ η μητέρα του Χριστίνα Γκόλια εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος και πλέον ασχολείται με οικιακά. Έχει έναν αδερφό τον Άγη, 23 ετών, φοιτητή στο Πολυτεχνείο Θράκης στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος.


Το 2004 αποφοίτα από Ενιαίο Λύκειο Πολυκάστρου και έπειτα εισάγεται στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτα το 2008. Κατόπιν εισάγεται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης ειδίκευση στο Συνταγματικό, Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο.  Παράλληλα είναι τριτοετής φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.


Από το 2008 εργάζεται στη Θεσσαλονίκη αρχικά ως ασκούμενος και τα τελευταία δύο χρόνια ως δικηγόρος, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη ασκώντας το επάγγελμα και στο Νομό Κιλκίς.


Από τα μαθητικά του χρόνια κατέχει πολλαπλές διακρίσεις, καθώς βραβεύτηκε το 2003 από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις συμμετέχοντας έτσι στο Πρόγραμμα «Οι Νέοι γνωρίζουν την Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όπου συμμετείχαν οι 300 μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα. Το 2002 συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ», ως έφηβος βουλευτής του Νομού Κιλκίς.


Συμμετείχε σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα ήδη από τα μαθητικά του χρόνια και κυρίως κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησης του στη Νομική Σχολή αλλά και αργότερα. Κατά τη διάρκεια αυτών των προγραμμάτων ταξίδεψε στην Εσθονία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Μάλτα και αλλού πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις μαζί με νέους από τις χώρες αυτές.


Το Μάρτιο του 2008 εκλέγεται Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αξιούπολης του Νομού Κιλκίς, πραγματοποιώντας πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.


Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s