Μια φωτoγραφία που θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας.Οι Ελληνες μαθητές στρέφουν το βλέμμα από την κατοχική Υπουργό (ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ) Παιδείας Αννα Μπίλντεμπεργκ….

Την υπουργό που για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία της παιδείας μας άφησε τα παιδιά χωρίς βιβλία με την έναρξη της σχολικής περιόδου και μέχρι σήμερα!!!
Υπέγραψε όλες τις προδοτικές συμφωνίες που συν τοις άλλοις άφησαν τα σχολεία μας χωρίς καθηγητές και έφερε με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης τον «καλλικράτη» στα σχολεία καταργώντας εκατοντάδες σε όλη την επικράτεια και αναγκάζοντας χιλιάδες ελληνόπουλα και τις οικογένειές τους να ταλαιπωρούνται καθημερινά για την μετακίνησή τους δεκάδες χιλιόμετρα….

Και το σημαντικότερο, κάνει ότι είναι δυνατόν για να αφελληνίσει και να αποχριστιανοποιήσει την εκπαίδευση των παιδίων μας κατά παράβαση του Συντάγματος που αναφέρει:

Αρθρο 16. παρ. 2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και την διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπέυθυνους πολίτες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s