πως κατέληξε το tumblr


ένα ακόμα διάσημο πρότυπο για να μπορέσεις να δημιουργήσεις δικό σου blog είναι και το tumblr.

είναι χρονικά μεταγενέστερο από τα δύο μεγάλα πρότυπα ωστόσο συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία ως προς του νέους χρήστες.

η ιδέα του είναι απλή: δημιουργία site εύκολα και πάρα πολύ γρήγορα με άμεση δημοσίευση άρθρων λειτουργικά plugins και μοντέρνο σχεδιασμό.

η ιδέα πολύ καλή. δεν είανι όλοι για όλα και δεν ενδιαφέρονται όλοι να φτιάξουν ούτε κάτι δύσκολο ούτε και κάτι πρωτότυπο. απλά θες να γράψεις και με το tumblr μπορείς.

από την αρχική ιδέα βέβαια μέχρι την σημερινή πραγματικότητα υπάρχει τεράστια απόσταση.

καταρχήν όλοι όσοι έχουν tumblr λόγω ακριβώς αυτής την μοντέρνας διάθεσης είναι κυρίως νέοι έχοντες twitter και με δημιουργική διάθεση αλλά με καθόλου μυαλό. τίποτα καμία ανταλλαγή απόψεων … μόνο φωτογραφίες οι περισσότερες αγγλικού τύπου με εμφανισιμους και εμφανισιμες τύπου alfie χωρίς όμως ούτε περιεχόμενο ούτε καμία ανταλλαγή απόψεων.

ουσιαστικά έχει καταλήξει ένα είδος picasa χωρίς όμως ούτε καν να ενδιαφέρει τους φωτογράφους καθώς οι φώτο είναι όλες κλεμμένες και απλώς επεξεργασμένες με προγραμματάκαι σαν αυτά που κυκλοφορούν στο facebook.

είχα στο παρελθόν και εγώ φτιάξει tumblr αλλά δυστυχώς έτσι όπως κατέληξε η σελίδα μου είνια πλήρως ανενεργή… κρίμα να μην έχω φώτο με γατάκια να ανεβάσω. . .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s