γιατί δεν θέλω τους anonymoys


               Παρά το γεγονός πως οι anonymous αποτελούν μία ομάδα η οποία χρόνια τώρα λειτουργεί και πραγματεύεται την ιντερνετική πραγματικότητα, ωστόσο στην Ελλάδα μόλις τώρα μάθαμε για την ύπαρξη τους τουλάχιστον σε μαζικό επίπεδο με την ευκαιρία της οικονομικοκοινωνικής μας κατάστασης.

Άπειρα είναι τα site που κάνουν πλήρη παρουσίαση αυτών και του έργου τους όπως επίσης μαζικά είναι και τα κλικς στα βίντεο αυτών που κυκλοφορούν στο youtube.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αρχικά εξηγώντας πως συμμερίζομαι την προσπάθεια τους και σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος.

είμαι δε και με το μέρος στους σε κάποιες από τις απόψεις τους και σίγουρα με γεμίζει θαυμασμό η μεγάλη τους γνώση για τα της Ελλάδος πεπραγμένα.

Και εδώ είναι όμως το σημείο που αρχίζω να προβληματίζομαι. Πως είναι δυνατόν ένας ξένος να γνωρίζει τόσα πολλά για την ελληνική πραγματικότητα. και δεν μιλάω για απλά πράγματα που παίζονται στις ειδήσεις αλλά για πράγματα τέτοια που ούτε ο τουρίστας μπορεί να αντιληφθεί μέσα σε 2 μήνες διακοπών.

πως γνωρίζουν τόσα πολλά για εμάς… και νάτο πολύ απλά το ερώτημα που γεννάται .. μα ποιοι είναι αυτοί;

ανεξάρτητα από τα ανωτέρω πρόβλημα στο συνολικό σκεπτικό γεννούν και οι επιθέσεις κατά site.

σίγουρα είναι μαι πράξη επανάστασης και κυρίως αγανάκτησης ωστόσο η αναρχία ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου. καλή η διαφήμιση για αυτούς όταν ρίχνουν το site  του υπουργείου δικαιοσύνης αλλά ειλικρινά δεν κάνουν σε μένα καλό όταν θα πρέπει μέσω των φόρων να πληρώσω εγώ για την βλάβη. αντίθετα μόνο αυτοί ωφελούνται κάνοντας διαφήμιση στον εαυτό τους.

περαιτέρω, είναι εύλογο να απορεί κανείς τι θα γίνει αν όλη αυτή η ανωνυμία πέσει σε λάθος χέρια. πολύ απλά τι θα γινόταν αν εγώ ήμουν χάκερ φορούσα την μάσκα έριχνα  ένα site και έλεγα πως είμαι απλώς επαναστάτης και ανήκω στους anonymous. δε θα διέπραττα και πάλι αδίκημα; και από εκεί και πέρα πως εγώ ως χρήστης προστατεύομαι μη ξέροντας ποια είναι τα μέλη.

τι θα γινόταν αν αυτή η τρέλα γινόταν μαζικά;; όσες ανακοινώσεις και να έβγαζαν οι πραγματικοί anonymous ποιος θα πίστευε πια ποια είναι η αλήθεια;

τι θα γινόταν αν κάποιος απλώς ήθελε να περάσει τις απόψεις του χρησιμοποιούσε τη μάσκα και προπαγάνδιζε μέσω youtube ; ποιος θα πίστευε από ένα σημείο και μετά ότι είναι ψέμα. όλοι ή έστω κάποιοι αφελείς θα έλεγαν «μα αφού το είπαν οι anonymous» .. .

 

Advertisements

One thought on “γιατί δεν θέλω τους anonymoys”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s