δοκιμαζοντας το νεο Google+


Από την πρώτη μέρα που έσκασε η είδηση για την δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου από την Google επιδίωξα να ενημερωθώ και να πάρω μέρος.

Ό,τι έχει φτιάξει μέχρι τώρα είναι ιδιαίτερα καλό αν και νομίζω πως πάντα χάνει σε επίπεδο design.

Πάντως εν προκειμένω ήμουν επιφυλακτικός αφού και άλλη φορά είχε προσπαθήσει να μπει στην αγορά των social media και είχε φάει τα μούτρα της.

Χθες επιτέλους άνοιξε και για μένα η πολυπόθητη ιστοσελίδα και απέκτησα και εγώ αισίως το δικό μου προφίλ.

Πράγματι έχει διαφορετικό σχεδιασμό από το facebook αν και σαν λογική είναι πάνω κάτω η ίδια. Ξεκινάει όμως από την αρχή στραβά. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα προσθέτεις κάποιον ως φίλο σου. Μάλλον δεν ισχύει ο φίλος εδώ αλλά έχουν προστεθεί και έννοιες από το twitter με αποτέλεσμα ότι σου αρέσει απλώς να το κάνεις follow. Γενικά έχει γίνει μια μίξη εννοιών και δεν έχει καμία ταυτότητα. Στο facebook κάνεις add . . στο twitter follow. . Στο google+ ;;;; ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν μου φαίνεται.

Επίσης είναι πολύ μα πάρα πολύ πίσω σε όλα τα άλλα. Κανένα ποστάρισμα δε μπορείς να το κάνεις μόνο με enter. Επίσης οι δήθεν προστασίες και επιλογές του ποιοι θα δουν αυτό που ποστάρεις κτλ κτλ . . τι μαλακίες . . έλεος. . . το κάνεις καλά καλά το δίκτυο έτσι ώστε να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες και μετά για τα μάτια του κόσμου του λες. . Όχι μπορείς να προστατευθείς και να φαίνεσαι μόνο σε αυτούς που θέλεις. .

Θα κλείσει και αυτή η προσπάθεια πολύ σύντομα. . Εκτός …αν ξαφνικά παρουσιάσει κάποια ραγδαία αλλαγή αλλά έτσι σίγουρα θα κλείσει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s