πως να φταιξετε martini dry


MARTINI (DRY) Για πριν το φαγητό (Ποτήρι martini)
5.5 cl Gin
1.5 cl Ξηρό Vermouth
Βάζουμε τα υλικά στο mixing glass μαζί με πάγο και ανακατεύουμε.
Σουρώνουμε σε παγωμενο ποτήρι. Γαρνίρουμε με μια ελιά

απολαύστε υπεύθυνα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s